2010. június 26., szombat

Ünnepi előétel :)

Dijoni mustáros eperkrém leves házi készítésű kecskesajtos bagettel

Az előétel készítés nekem mindig problémás, mert egyedit szeretnék, különlegeset.
Persze mindemellett legyen évszaknak megfelelő és számomra is elkészíthető :)
Most is sokat gondolkoztam és végül ezt csináltam.



Hozzávalók 2 személynek:

300 g friss eper
3 ek dijoni mustár
2 ek méz
3 dl tej
1 dl tejszín

Az epret megmosom és a nagyobbakat felvágom, hozzáadom a mézet, a dijoni mustárt és botmixerrel összemixelem őket.
Ezután hozzáöntöm a tejet, tejszínt, jól összekeverem és egy jó órára a hűtőbe rakom.
Ha letelt az óra, előveszem és átszűröm a levest és már lehet is tálalni!

A leves mellé frissen sült bagettet adok, ami kecskesajttal van megkenve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.