Egy egészséges muffin gyerekeknek, kismamáknak s annak aki szereti :)
Good Food márciusi számából.
Hozzávalók:
(12 darabhoz)
3 tojás
100 g cukor
60 g sárgarépa finomra reszelve
1 evőkanál baracklekvár
30 g liszt
100 g őrölt mandula
1/2 teáskanál sütőpor
60 g zabpehely
80 g aszalt áfonya
Elkészítése:
A tojást a cukorral felhabosítjuk, majd hozzáadjuk a reszelt sárgarépát és a lekvárt.
A lisztet az őrölt mandulával, a sütőporral, a zabpehellyel és az áfonyával összekeverjük.
A két tál tartalmát összeforgatjuk.
A kis mélyedésekbe muffin papírt teszek és minden papírkába másfél kanál tésztát teszek.
(Légkeverésnél) 180 fokon 20 perc alatt megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.