Fehérboros karaj
Hozzávalók
8 szelet karaj
3 fej hagyma
2 zöldpaprika
2 paradicsom
Piros arany
Só, bors
Mustár
1,5 dl fehérbor
A karaj szeleteket kicsit kikloffoljuk, fűszerezzük kevés sóval, borssal, megkenjük pirosarannyal, mustárral. Ízlés dolga mi szeretjük a mustárt úgyhogy nem sajnálom róla.
Hőállóedényt vagy tepsit kiolajozzuk. A hagymát hosszában felvágjuk és a tál aljára rakjuk ( maradjon a hús tetejére is)
A hús szeleteket a hagymára tesszük, és a hagymával befedjük. Rárakjuk a vastagon vágott paradicsom szeleteket és a paprikát 1,5 dl borral fedő alatt puhulásig sütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.